Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yemek hazırlığı yapmak

Rüyada yemek hazırlığı yapmak

Rüyada yemek hazırlığı yapmak dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, onu yalnız bırakmayacağına, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve rüya sahibinin yardım edeceğine, mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına delalettir.

Rüyada yemek hazırlığı yapmak gördüyseniz:

  • Değişik aksiliklere, engellemelere, yolculuklarda şanssızlıklar açıksınız.

Rüyada yemek hazırlığı yapmak gönülsüzce bir yere gideceğinize, gülüp eğleneceğine, çok sevileceğine inanılır.

Rüyada hacca hazırlık yapmak akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına, çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına inanılır.

Rüyada misafire hazırlık yapmak zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada evlenmek için hazırlık yapmak yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına delalettir.

Rüyada umreye gitmek için hazırlık yapmak hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına tabir olunur.

Rüyada askere gitmek için hazırlık yapmak yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada umreye gitme hazırlığı yapmak Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, çevresinin genişleyeceğine delalet eder.

Rüyada sünnet hazırlığı yapmak vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments