Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizli gitmek

Rüyada denizli gitmek

Rüyada denizli gitmek bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine delalettir.

Rüyada denizli gitmek gördüyseniz:

  • Başkalarının hatalarının bedelini ödemek zorunda değilsiniz.

Rüyada gemi denizde gitmek bir sebeple rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine rivayet eder.

Rüyada dalgalı denizde gemide gitmek dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine inanılır.

Rüyada deniz üzerinde gemiyle gitmek başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına, fikirlerinin amacına ulaşacağına inanılır.

Rüyada denize gitmek hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi zararının giderileceğine, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada denizden gitmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına işaret eder.

Rüyada deniz yoluyla hacca gitmek büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, sahip olacağı malın faazlalığına delalet eder.

Rüyada denizli gitmek gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına inanılır.

Rüyada denizde giden gemi görmek karlı ortaklıklara gireceğine, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments