Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz anka kuşu görmek

Rüyada beyaz anka kuşu görmek

Rüyada beyaz anka kuşu görmek kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına, çok büyük üzüntü yaşayacağına, çok büyük üzüntüler duyacağına, şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine, uykusuz geceler yaşanacağına, kurulu düzeninin devam edeceğine delalettir.

Rüyada beyaz anka kuşu gördüyseniz:

  • Size borçlu kişiler veya borçlu olduklarınız hareketlerinizi kısıtlıyor.

Rüyada beyaz anka kuşu görmek bol para kazanacağına, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada zümrüt anka kuşu görmek hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada anka kuşu olmak parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına, yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına yorulur.

Rüyada zümrüdü anka kuşu görmek ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine, de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada anka kuşuna binmek hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda rüya sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına inanılır.

Rüyada kırmızı anka kuşu görmek sıkıntılarının sona ereceğine, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada anzer balı yemek sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına işaret etmektedir.

Rüyada ankebut görmek yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine, korkulan bir şeyin başa geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments