Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ankara kedisi görmek

Rüyada ankara kedisi görmek

Rüyada ankara kedisi görmek aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına, başını borçlardan kaldıramayacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine, kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına, moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ankara kedisi gördüyseniz:

  • Sabırlı olmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada ankara kedisi görmek kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine inanılır.

Rüyada zümrüt anka kuşu görmek kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına alamet eder.

Rüyada yanlış anlaşılma görmek topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına yorulur.

Rüyada ni anlanmak aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada angona görmek sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine delalettir.

Rüyada müge anlıyı görmek ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada ankara şehrini görmek sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına, sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine işarettir.

Rüyada ankarada gezmek işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments