Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizin üzerinde durmak

Rüyada denizin üzerinde durmak

Rüyada denizin üzerinde durmak kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine, hayırlı bir haber alınacağına, kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada denizin üzerinde durmak gördüyseniz:

  • Aralarından bazıları yaşamsal değişikliklere dahi sebep olabilir.

Rüyada denizin üstünde batmadan durmak gönlünce bir hayata kavuşacağına, başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Rüyada denizin kenarında durmak sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına, kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine yorulmaktadır.

Rüyada deniz kıyısında durmak yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada deniz üstünde durmak nankör bir kişi ile muhatap olunacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizin üzerinde durmak kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada deniz kenarinda durmak heveslerinin de azalacağına, kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine, çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına yorulur.

Rüyada deniz üzerinde durmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına delalettir.

Rüyada denizde ayakta durmak aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments