Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizin üstünde koştuğunu görmek

Rüyada denizin üstünde koştuğunu görmek

Rüyada denizin üstünde koştuğunu görmek bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, nasıl bir hayat sürdüreceğine, dertlerin yükünden kurtulacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine yorulur.

Rüyada denizin üstünde koştuğunu gördüyseniz:

  • Duygusal tepkiler vermemeye özen göstermelisiniz.

Rüyada denizin üstünde olduğunu görmek ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine, aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizin üstünden köprüden geçmek tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, hasret çekenlerin buluşacağına, gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine işarettir.

Rüyada denizin üstünde gemiyle gezmek rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada deniz üstünde hortum görmek karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, ailesini rahat şekilde yaşatacağına yorulur.

Rüyada denizin üstünde batmadan durmak kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, ileride saygın bir kimse olacağına delalettir.

Rüyada deniz üstünde kamyon görmek işlerinin azalacağına rüya sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, yeni bir sosyal hayata adım atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizin üstünde halı görmek huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada denizin üstünde gitmek evlat sahibi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments