Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizin üstünde gitmek

Rüyada denizin üstünde gitmek

Rüyada denizin üstünde gitmek zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, yeniden sulh ortamının sağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizin üstünde gitmek gördüyseniz:

  • Tatmin edici çalışmalar yapmak zor olabilir veya işle ya da kariyerle ilgili yorucu olaylarla uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada deniz üstünde arabayla gitmek Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, bol nimete kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizin üstünde arabayla gitmek iyi halinin kalmayacağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine rivayet eder.

Rüyada denizin üstünde gitmek borçluysa borcunu ödeyeceğine, hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, her işi ile daha çok ses getireceğine işarettir.

Rüyada denizin üstünde giden araba görmek gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına işarettir.

Rüyada karın üstünde arabayla gitmek özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına, hırsızlık yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada araba üstünde gitmek özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, hem geleceğinin güzel olacağına işaret eder.

Rüyada kamyon üstünde gitmek sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, patron koltuğuna geçeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına delalettir.

Rüyada atın üstünde gitmek evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, nefsine yenileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments