Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizin üstünde olduğunu görmek

Rüyada denizin üstünde olduğunu görmek

Rüyada denizin üstünde olduğunu görmek öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, bulunmak istediği noktaya ulaşacağına, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına yorulur.

Rüyada denizin üstünde olduğunu gördüyseniz:

  • Değişiklik sosyal yaşamınızı renklendireceğe benziyor.

Rüyada deniz üstünde bisiklet görmek ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, derdin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada deniz üstünde at görmek hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada deniz üstünde tekne görmek hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, büyük bir saygınlık kazanacağına, zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada arabayla denizin üstünde uçmak sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizin üstünde uçakla uçmak inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada kendini deniz üstünde gemide görmek yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine yorulur.

Rüyada denizin üstünde uyumak hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine, ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada denizin üstünde otobüs görmek hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine, çok kolay bir hayatı olacağına, kısa sürede başarısının artacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments