Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizin üstünde gezmek

Rüyada denizin üstünde gezmek

Rüyada denizin üstünde gezmek kırılan kalplerin tamir edileceğine, her zaman rüya sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına, hak yolunu bulacağına, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, başına çok güzel olaylar geleceğine, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine tabir olunur.

Rüyada denizin üstünde gezmek gördüyseniz:

  • Sizi engelleyen kişilere aldırmayın.

Rüyada denizin üstünde gemiyle gezmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına inanılır.

Rüyada deniz üstünde gezmek çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizin üstünde gezmek çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına, eline büyük paralar geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizin üstünde kayıkla gezmek çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine, kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına, iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine yorulmaktadır.

Rüyada karıncanın üstünde gezdiğini görmek sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, geçim derdinin baş göstermeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada üstünde örümcek gezdiğini görmek birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, kendisi için faydalı şeyler yapacağına, gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine işaret eder.

Rüyada atın üstünde gezmek doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezarın üstünde gezmek rüya sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments