Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karıncanın üstünde gezdiğini görmek

Rüyada karıncanın üstünde gezdiğini görmek

Rüyada karıncanın üstünde gezdiğini görmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, yaşam enerjisini geri kazanacağına, rüya sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Rüyada karıncanın üstünde gezdiğini gördüyseniz:

  • Sezgilerinizde güçlenme var.

Rüyada karıncanın üstünde gezdiğini görmek kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına işaret etmektedir.

Rüyada karıncanın vücudunda gezdiğini görmek hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına işaret etmektedir.

Rüyada karıncanın üzerinde gezdiğini görmek hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada vücudunda karınca gezdiğini görmek zorlukların çözüme kavuşacağına, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine tabir olunur.

Rüyada üzerinde karınca gezdiğini görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, geleceğin güzel olacağına rivayet eder.

Rüyada halının üstünde karınca görmek iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada üstünde karıncalar görmek çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, borçlarının kendisini çok aşacağına, karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine işarettir.

Rüyada karınca üstünde görmek ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments