Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarın üstünde gezmek

Rüyada mezarın üstünde gezmek

Rüyada mezarın üstünde gezmek yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine, eşine değerli hediyeler alacağına, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına rivayet eder.

Rüyada mezarın üstünde gezmek gördüyseniz:

  • Amaçlarınızı belirlemeniz gücünüzü test etmeniz anlamına gelebilir.

Rüyada mezarın üstünde gezmek herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına, elinin darda kalmayacağına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada atın üstünde gezmek kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, insanlarla iç içe olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizin üstünde gemiyle gezmek kara bulutların ve melanetin dağılacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına, önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada denizin üstünde kayıkla gezmek zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, hastalıklarını yeneceğine, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada üstünde örümcek gezdiğini görmek sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deniz üstünde gezmek tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada denizin üstünde gezmek hasta ise şifa bulacağına, işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine, eski enerjisini bulacağına delalet eder.

Rüyada deve üstünde gezmek yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, insanlardan takdir toplayacağına, işinde terfi edeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments