Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizin ikiye ayrıldığını görmek

Rüyada denizin ikiye ayrıldığını görmek

Rüyada denizin ikiye ayrıldığını görmek yanlış bir karar verileceğine, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, hayırlı haberler alacağına, sevineceğine, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına, atılıma geçeceğine delalettir.

Rüyada denizin ikiye ayrıldığını gördüyseniz:

  • Nasıl olsa her şeyi yoluna koyarım diyerek umursamaz bir yapının size hakim olmasına izin veriyorsunuz.

Rüyada denizin ortadan ayrıldığını görmek yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine, hep onlara layık olmaya çalışacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına rivayet eder.

Rüyada denizin ayrıldığını görmek işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, kötü günleri arkasında bırakacağına, işsizin iş bulacağına yorulur.

Rüyada denizin ikiye ayrıldığını görmek tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına, hayattan her istediğini alacağına, girdiği projelerden zararla çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayrıldığın sevdiğini görmek sevinçli haberler alınacağına, yalan söylemeye, kırılan kalplerin tamir edileceğine inanılır.

Rüyada çocuğundan ayrıldığını görmek bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada nikahtan ayrılmak sayılacağına ve sevileceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine rivayet eder.

Rüyada aldatılmak ayrılmak düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine işarettir.

Rüyada yardan ayrılmak aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına, sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments