Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğundan ayrıldığını görmek

Rüyada çocuğundan ayrıldığını görmek

Rüyada çocuğundan ayrıldığını görmek hayallerde değişiklikler olacağına, sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına, zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine, bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına, karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine inanılır.

Rüyada çocuğundan ayrıldığını gördüyseniz:

  • Evdeki bazı duygusal durumların sizi yavaşlatmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada çocuğundan ayrılmak hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına, işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına, sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine yorulur.

Rüyada çocuğundan ayrıldığını görmek günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine işaret eder.

Rüyada bir arkadaşının işten ayrıldığını görmek kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine, dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliden ayrılmak istemek kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan rüya sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına, söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına, kişinin rüya gibi bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Rüyada başın gövdeden ayrıldığını görmek çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, başarılı bir kariyere sahip olacağına, dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine delalettir.

Rüyada ayrıldığın eşi görmek aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına, belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına delalet eder.

Rüyada ayrıldığı işyerini görmek şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kızının eşinden ayrıldığını görmek çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments