Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayrıldığın sevdiğini görmek

Rüyada ayrıldığın sevdiğini görmek

Rüyada ayrıldığın sevdiğini görmek sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına, yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, kurulu düzeninin devam edeceğine, eve kapanacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayrıldığın sevdiğini gördüyseniz:

  • Herkesin yararına değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada sevdiğinle ayrılmak zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, o kimse tarafından kalbinin kırılacağına, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiği kişiden ayrıldığını görmek başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine, eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine, büyük bir özgüven kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinle ayrıldığını görmek elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin kişiden ayrıldığını görmek aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğinden ayrıldığı için ağlamak kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına inanılır.

Rüyada sevdiğin kişiden ayrılmak çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına delalettir.

Rüyada sevdiği birinden ayrıldığını görmek kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, dertlerin aşılacağına, sürekli olarak emirler veren rüya sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına inanılır.

Rüyada sevdiği birinden ayrılmak hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, huzurunun eski haline döneceğine, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments