Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizin ayrıldığını görmek

Rüyada denizin ayrıldığını görmek

Rüyada denizin ayrıldığını görmek üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizin ayrıldığını gördüyseniz:

  • Yeni bir iş, yeni bir aşk, yeni bir arkadaşlık ya da dostluk gibi konularda şanslısınız.

Rüyada denizin ortadan ayrıldığını görmek uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada denizin ikiye ayrıldığını görmek başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına yorulur.

Rüyada denizin ayrıldığını görmek sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, imkânlarının çoğalacağına, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kızının kocasından ayrıldığını görmek çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada evliyken ayrılmak maddi sıkıntılardan kurtulmaya, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine alamet eder.

Rüyada birinin eşinden ayrıldığını görmek yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının işten ayrıldığını görmek ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada sevdiklerinden ayrılmak girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments