Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizin içinde dağ görmek

Rüyada denizin içinde dağ görmek

Rüyada denizin içinde dağ görmek pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, hem eğleneceğine, gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına, borçların kısa sürede ödeneceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına, onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine işarettir.

Rüyada denizin içinde dağ gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdıkla aranızdaki özel bir problemin dikkatle ele alınması gerekiyor.

Rüyada denizin içinde dağ görmek muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, tüm fırsatları değerlendireceğine, yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada dağın içinden geçmek eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına, hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine yorulur.

Rüyada dağın içinde ev görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, yaşlılığında da rahat edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada dağdan denize bakmak insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına rivayet eder.

Rüyada dağ ve deniz görmek sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizde dağ görmek yeni bir işe geçiş yapılacağına, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine rivayet eder.

Rüyada dağdan denize atlamak kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada dağda deniz görmek bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, şansın yaver gideceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments