Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağacın dibinde oturmak

Rüyada ağacın dibinde oturmak

Rüyada ağacın dibinde oturmak uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına, işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine, şansının da açık olacağına, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına, aşama göstermeyeceğine delalettir.

Rüyada ağacın dibinde oturmak gördüyseniz:

  • Üzerinizde herşeye karşı isteksizlik olabilir.

Rüyada ağacın dibinde oturmak gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına işaret eder.

Rüyada ağaç dibinde oturmak eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına inanılır.

Rüyada havuzun dibinde oturmak rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına, ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına, güzel günlerin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada duvar dibinde oturmak istenmediğiniz bir yere gitmeye, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına, aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına alamet eder.

Rüyada denizin dibinde oturmak aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada ağaç dibinde para bulmak kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına, kimseden destek almadan başarı elde edeceğine, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada ağaç dibini kazmak maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, yeni işler peşinde koşulacağına inanılır.

Rüyada ağaç dibi görmek emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments