Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anahtarlık satın almak

Rüyada anahtarlık satın almak

Rüyada anahtarlık satın almak aralarından su sızmayacağına, rakiplerine karşı güç elde edeceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine, en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, kişinin yasa düşeceğine, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına alamet eder.

Rüyada anahtarlık satın almak gördüyseniz:

  • Eğitimsel konularda sizi yanıltan kişiler olabilir.

Rüyada anahtarlık satın almak ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, sorunlarını bitireceğine yorulmaktadır.

Rüyada anahtar satın almak ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada iki tane anahtar görmek istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çatlak anahtar görmek bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına işarettir.

Rüyada birinin elinde anahtar görmek belki ölümler görüleceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına inanılır.

Rüyada yeni anahtar görmek güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, şansının döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada sarı anahtar görmek neşeli zamanların yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada araba anahtarı bulmak hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza, kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments