Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizi dalgalı ve bulanık görmek

Rüyada denizi dalgalı ve bulanık görmek

Rüyada denizi dalgalı ve bulanık görmek kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, işlerin kara geçeceğine, rahat bir hayata başlayacağına, iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına alamet eder.

Rüyada denizi dalgalı ve bulanık gördüyseniz:

  • Harika şeyler yapmanın eşiğindesiniz.

Rüyada dalgalı ve bulanık denizde yüzmek maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, hasret çekenlerin buluşacağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine inanılır.

Rüyada dalgalı ve bulanık deniz görmek kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine, kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine tabir olunur.

Rüyada denizi dalgalı ve bulanık görmek zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada bulanık ve dalgalı deniz görmek karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına delalettir.

Rüyada dalgalı bulanık deniz görmek kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına yorulur.

Rüyada dalgalı bulanık su görmek güçlendikçe güçleneceğine, üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına işaret eder.

Rüyada aşırı dalgalı deniz görmek alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, gözyaşının kuruyacağına delalettir.

Rüyada dalgalı denizi izlemek kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments