Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denize ulaşmaya çalışmak

Rüyada denize ulaşmaya çalışmak

Rüyada denize ulaşmaya çalışmak sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya, önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza, çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına, sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına, rüya sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına alamet eder.

Rüyada denize ulaşmaya çalışmak gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınızı veya arkadaşlık ilişkilerinizi genişletebilirsiniz.

Rüyada denizde balık tutmaya çalışmak sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine yorulur.

Rüyada denizde çalışmak parasal sıkıntılarının sona ereceğine, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına delalet eder.

Rüyada denizden çıkmaya çalışmak sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, duymadığı sözleri duyacağına, çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına delalet eder.

Rüyada denizi geçmeye çalışmak aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, malının, parasının ve makamının artacağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada denize girmeye çalışmak girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, bir organizasyona katılacağına delalet eder.

Rüyada denizde yüzmeye çalışmak kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına, ferahlık veren sözler duymaya, daha sonra hayırlı işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada denize ulaşmaya çalışmak mesleğinde atılım yapacağına, keyfinden ve neşesinden olacağına, faturalarını ödeyemez olacağına işaret eder.

Rüyada denizde boğulan birini kurtarmaya çalışmak baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, dertlerinin unutulacağına, kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments