Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anahtarını çaldırmak

Rüyada anahtarını çaldırmak

Rüyada anahtarını çaldırmak her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, kendisini mutsuz edeceğine, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, sorunlarının da son bulacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine işarettir.

Rüyada anahtarını çaldırmak gördüyseniz:

  • Doğru zamanda doğru yerdesiniz.

Rüyada evin anahtarını çaldırmak sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına, zor ve kötü günler geçireceğine inanılır.

Rüyada anahtarlık çalmak küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına, azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada anahtar çaldırmak herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada anahtarını çaldırmak iyi bir kariyer edineceğine, o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine delalettir.

Rüyada anahtarı çaldırmak bir takım sorunlar çıkacağına, uzun süre bu durumun devam edeceğine, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına inanılır.

Rüyada kelepçe anahtarı görmek adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada elde anahtar görmek çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, adını aklamayı başaracağına, büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine yorulur.

Rüyada anahtarı eline almak insanlara karşı güveninin sarsılacağına, rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments