Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anahtarı çaldırmak

Rüyada anahtarı çaldırmak

Rüyada anahtarı çaldırmak iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına, zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, kendisini iyi hissetmeyeceğine inanılır.

Rüyada anahtarı çaldırmak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu gözden geçirebilir, karlı yatırımlar yapabilirsiniz.

Rüyada evin anahtarını çaldırmak hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada anahtarı çaldırmak bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada anahtarlık çalmak kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, makam ve söz sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada anahtar çaldırmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, rızkın ve kısmetin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anahtarını çaldırmak kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine işaret eder.

Rüyada çok sayıda anahtar görmek gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına, evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına işaret eder.

Rüyada gümüş anahtar görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada üç anahtar görmek iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, yolculuğa, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments