Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde süs balığı görmek

Rüyada denizde süs balığı görmek

Rüyada denizde süs balığı görmek insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine, bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, verimin ve bereketin geleceğine, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, terfi alacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına alamet etmektedir.

Rüyada denizde süs balığı gördüyseniz:

  • Ani bir yolculuk ihtimali var.

Rüyada denizde süs balığı görmek işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, herşeyin fazlasına kavuşacağına, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına yorulur.

Rüyada süs balığı almak huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, aile saadetinin artacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı süs balığı görmek hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş süs balığı görmek uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Rüyada turuncu süs balığı görmek eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada süs balığı tutmak sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, zor, kötü ve hasta günler geçireceğine inanılır.

Rüyada ölmüş süs balıkları görmek bir sebeple kendi içine kapanacağına, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada bir sürü süs balığı görmek vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments