Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde siyah balık görmek

Rüyada denizde siyah balık görmek

Rüyada denizde siyah balık görmek onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına, ters giden durumların düzeltileceğine, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına, hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına, itibar göreceğine, rahata kavuşacağına, ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına işaret eder.

Rüyada denizde siyah balık gördüyseniz:

  • Daha önce başladığınız girişimler bazı ufak aksaklıklarla devam ediyor.

Rüyada denizde siyah balık görmek hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine işarettir.

Rüyada siyah renk balık görmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, huzur ve kazanç getireceğine, kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük siyah balık görmek dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan rüya sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine, karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına işaret eder.

Rüyada akvaryumda siyah balık görmek hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, haneye bereket geleceğine işaret eder.

Rüyada siyah yılan balığı görmek kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, daha fazla kazanç elde edebileceği yolları keşfedeceğine, işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah beyaz balık görmek üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine inanılır.

Rüyada siyah renkte balık görmek yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına işarettir.

Rüyada ölmüş siyah balık görmek işinde bol kazanç elde edeceğine, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, esenleyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments