Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akvaryumda siyah balık görmek

Rüyada akvaryumda siyah balık görmek

Rüyada akvaryumda siyah balık görmek zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, kazançlı kapıların açılacağına, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, sırların ortaya çıkmasına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada akvaryumda siyah balık gördüyseniz:

  • Belli bir konunun üzerine gitmek isteyebilirsiniz.

Rüyada akvaryumda siyah balık görmek mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, çok büyük atılımlar yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah akvaryum balığı görmek sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına, çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada içi balık dolu akvaryum görmek iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine yorulur.

Rüyada akvaryumda balık yumurtası görmek sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, iyi halini yitireceğine, aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada balık dolu akvaryum görmek sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına, üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada akvaryum balığı yemek sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada akvaryumda ölmüş balık görmek yetki ve söz sahibi olacağına, eski enerjisini bulacağına, sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına yorulur.

Rüyada akvaryumdan atlayan balık görmek ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments