Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anahtarı başkasına vermek

Rüyada anahtarı başkasına vermek

Rüyada anahtarı başkasına vermek işinde de istediği başarıyı yakalayacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına, ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına, aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine, sözler sarf edeceğine, zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına, ekonomik durumunun düzeleceğine işaret eder.

Rüyada anahtarı başkasına vermek gördüyseniz:

  • Uzun zamandır beklediğiniz yaratıcı iş veya aşk karşınıza çıkabilir.

Rüyada anahtar ve kapı görmek ömür boyu devam edeceğine, çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine delalettir.

Rüyada anahtarla kapıyı kilitlemek tebrik edileceğine, eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine tabir olunur.

Rüyada anahtarla dolap açmak anne ve babasının her zaman başında olacağına, onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine rivayet eder.

Rüyada mavi anahtar görmek işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada anahtar hediye almak işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir avuç anahtar görmek insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına, ağız tadı ile yaşanacağına, en gösterişli arabalara bineceğine delalet etmektedir.

Rüyada araba anahtarı vermek kendisinin de bu duruma kırılacağına, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine delalettir.

Rüyada alyan anahtarı görmek attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına, artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments