Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi anahtar görmek

Rüyada mavi anahtar görmek

Rüyada mavi anahtar görmek aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına, evinin geçiminin zorlaşacağına, bilimden ve bilgiden şaşmayacağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, lüksüne de lüks katacağına inanılır.

Rüyada mavi anahtar gördüyseniz:

  • Seyahat planlayabilir veya aşk hayatınızı ilgilendiren planlar yapabilirsiniz.

Rüyada mavi anahtar görmek hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, geçim kaygısı duymayacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi anahtarlık görmek ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına delalet eder.

Rüyada anahtarın kaybolduğunu görmek aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada anahtar aramak insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine delalettir.

Rüyada bir erkekten anahtar almak tecrübelerini aktaracağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine delalettir.

Rüyada ölen birinden anahtar almak büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına tabir olunur.

Rüyada ölü insandan anahtar almak hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine, iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine, hayatının ve planlarının bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anahtarı elinde görmek dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments