Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anahtar ve kapı görmek

Rüyada anahtar ve kapı görmek

Rüyada anahtar ve kapı görmek belki ölümler görüleceğine, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada anahtar ve kapı gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu gözden geçirebilir, karlı yatırımlar yapabilirsiniz.

Rüyada anahtarlı kapı görmek elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada anahtarla kapı açamamak yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine, işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına alamet eder.

Rüyada anahtarla kapı kilitlediğini görmek meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırık anahtarla kapıyı açmak ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine, alışveriş yapacağına ve eğleneceğine, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine tabir olunur.

Rüyada kapıdan anahtar almak hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada anahtarla kapı açmak korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına inanılır.

Rüyada anahtar kapı açmak elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına inanılır.

Rüyada kilitli kapıyı anahtarla açmak istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments