Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anahtarı aramak

Rüyada anahtarı aramak

Rüyada anahtarı aramak ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına, yeterli kimse haline geleceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, mali krize gireceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, para sıkıntısının olmayacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada anahtarı aramak gördüyseniz:

  • Almanız olası bir teklife hemen cevap vermeyin.

Rüyada anahtarı aramak onurlu bir hayat süreceğine, büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada araba anahtarı aramak iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına, gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada çantada anahtar aramak ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kurulu düzeni olacağına tabir olunur.

Rüyada anahtar aradığını görmek ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, umutlarını kaybedeceğine, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına yorulur.

Rüyada anahtar aramak bunun için sabırsızlanacağına, kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına işaret eder.

Rüyada anahtar temizlemek yeni bir ilişkiye başlanacağına, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada metal anahtar görmek maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, işlerin rast gideceğine rivayet eder.

Rüyada ev ve anahtar görmek işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments