Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anahtar aramak

Rüyada anahtar aramak

Rüyada anahtar aramak sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine, melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, bekarsa evleneceğine, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada anahtar aramak gördüyseniz:

  • Ani veya sert kararla alma eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada anahtar aramak sevinç gözyaşları dökmeye, dertlerin aşılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada çantada anahtar aramak rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, geleceğin hayır ve güzellik getireceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına tabir olunur.

Rüyada anahtar aradığını görmek yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına işarettir.

Rüyada anahtarı aramak hayır getirecek bir konuda çalışacağına, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına rivayet eder.

Rüyada araba anahtarı aramak yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına rivayet eder.

Rüyada anahtarlı kilit görmek aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada çok anahtar almak kendisi için isabetli adımlar atacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına delalet eder.

Rüyada anahtar takımı görmek hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments