Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anahtar aradığını görmek

Rüyada anahtar aradığını görmek

Rüyada anahtar aradığını görmek bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, manevi huzurdan da nasipleneceğine, Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine delalet eder.

Rüyada anahtar aradığını gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiyle görüşmek üzere program yapıp, kendinizi hazırlamamalısınız.

Rüyada anahtar aramak hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, rahat bir hayata başlayacağına inanılır.

Rüyada anahtarı aramak bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına, kaybettiği şeyi bulmasına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anahtar aradığını görmek çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada araba anahtarı aramak işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine işarettir.

Rüyada çantada anahtar aramak dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliden anahtar almak büyük özgüven kazanacağına, aralarındaki iletişimin bozulacağına, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada arabanın anahtarını görmek hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına, yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine, geçiminin güçleşeceğine delalettir.

Rüyada altın anahtar görmek fesat ve kötü kimselerden olacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments