Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anahtar teslim etmek

Rüyada anahtar teslim etmek

Rüyada anahtar teslim etmek gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına, gayrimenkul işine girip zengin olacağına, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, başarılarının ve kazancının artacağına, aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına, evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, yüksek bir makama geleceğine delalettir.

Rüyada anahtar teslim etmek gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler verdiyseniz, yüklenilmesi gereken sorumluluklar öngörülenden çok fazla çıkabilir.

Rüyada anahtar teslim etmek kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada anahtar teslim almak geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine işarettir.

Rüyada polise teslim olmak iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada ruhunu teslim etmek daha zengin ve refah bir hayat süreceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, mal ve para sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada düşmana teslim olmak sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına, atılıma geçeceğine delalettir.

Rüyada altın teslim etmek durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine alamet eder.

Rüyada askerlere teslim olmak canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ruhunu teslim ettiğini görmek verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments