Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın teslim etmek

Rüyada altın teslim etmek

Rüyada altın teslim etmek başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına, kendisini zorlayan sorunlardan ve durumlardan yakın bir zaman içinde sorun yaşamadan kurtulacağına, kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, amaçlarının da gerçekleşeceğine, daha rahat bir hayata kavuşulacağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada altın teslim etmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler neler elde ettiğinizin veya neler başardığınızın farkında olmasalar da, aslında çok fazla şey elde ettiniz.

Rüyada altın teslim etmek çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine, böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada savaşta teslim olmak çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada anahtar teslim etmek daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada anahtar teslim almak başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına alamet eder.

Rüyada silah teslim etmek emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine delalet eder.

Rüyada askere teslim olmak ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına alamet etmektedir.

Rüyada teslim etmek mutsuz ve huzursuz olacağına, alınacak bir vefat haberi üzerine çok büyük üzüntü duyulacağına ve stresli bir ortama girileceğine, başarılarının her geçen gün artacağına delalet eder.

Rüyada ruhu teslim etmek ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, çekilen hasretin biteceğine, kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments