Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anahtar teslim almak

Rüyada anahtar teslim almak

Rüyada anahtar teslim almak hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine, ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine işaret eder.

Rüyada anahtar teslim almak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz duygusal maceralar yüzünden aşırı harcama yapma meylindesiniz.

Rüyada anahtar teslim almak mutlu bir yuvaya sahip olacağına, şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, küslerin barışacağına işarettir.

Rüyada anahtar teslim etmek hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına, gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına inanılır.

Rüyada savaşta teslim olmak üzücü haberler alacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine delalet eder.

Rüyada ruhunu teslim ettiğini görmek ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına inanılır.

Rüyada askerlere teslim olmak büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına işarettir.

Rüyada silah teslim etmek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine, daha büyük adımlar atılacağına, sorunların kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada askere teslim olmak her zaman neşeli olacağına, günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına alamet eder.

Rüyada teslim olmak keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments