Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük ve çok yılan görmek

Rüyada büyük ve çok yılan görmek

Rüyada büyük ve çok yılan görmek eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük ve çok yılan gördüyseniz:

  • Sizi arayıp, görüşmek isteyen kimseleri reddetmemelisiniz.

Rüyada büyük ve küçük yılan görmek fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, moral bozukluğu yaşanacağına, aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine inanılır.

Rüyada büyük yeşil yılan görmek maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine delalet eder.

Rüyada yeşil ve büyük yılan görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine işaret eder.

Rüyada büyük boğa yılanı görmek yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok büyük bir yılan görmek çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına, maaşının artacağına delalettir.

Rüyada büyük bir yılan görmek onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına delalet eder.

Rüyada denizin içinde büyük yılan görmek daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada büyük siyah yılan görmek maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına, mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, aydınlanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments