Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cüzdan bulmak ve sahibine vermek

Rüyada cüzdan bulmak ve sahibine vermek

Rüyada cüzdan bulmak ve sahibine vermek büyük zararlara uğrayacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine, dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cüzdan bulmak ve sahibine vermek gördüyseniz:

  • Bir an neşeliyken bir an sonra içine kapanık olabilirsiniz.

Rüyada cüzdan bulmak ve sahibine vermek evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada cüzdan bulup sahibine vermek yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına, kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine delalettir.

Rüyada sahipsiz bebek bulmak kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, zorlukların ve engellerin aşılacağına, eğlenceli günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın bulmak ve sahibine vermek evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada para bulmak ve sahibine vermek uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, kendisine uğur getireceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına işarettir.

Rüyada cüzdan kaybetmek ve bulmak eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, yüzlerin asılacağına alamet etmektedir.

Rüyada cüzdanı bulmak el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına, yeni bir ortama gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada cüzdanında para bulmak hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine, kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments