Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silah sahibi olmak

Rüyada silah sahibi olmak

Rüyada silah sahibi olmak daha fazla gelir elde edeceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, insanlardan uzaklaşacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, sorunların günden güne azalacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada silah sahibi olmak gördüyseniz:

  • Sosyal yaşamınız veya aşk hayatınız stresi azaltabilir.

Rüyada silah sahibi olmak fırsatların istenmeden harcanacağına, kötü düşmana, uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına delalet eder.

Rüyada silaha sahip olmak başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, hayır getirecek bir konuda çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada işyeri sahibini görmek boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine, ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada tren sahibi olmak şüpheli bir olay yaşanacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına alamet etmektedir.

Rüyada cüzdan bulup sahibine vermek ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına, başarının adım adım yaklaşacağına delalet eder.

Rüyada bahçe sahibi olmak kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, işlerinin düzene gireceğine, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada para sahibi olmak durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına inanılır.

Rüyada tekne sahibi olmak şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine, hedeflediği kazancı elde edeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments