Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde atlayan balıklar görmek

Rüyada denizde atlayan balıklar görmek

Rüyada denizde atlayan balıklar görmek çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, isabetli adımlar atacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine, eline hayırlı kazançların geçeceğine, zorlukların ve çilelerin azalacağına, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına işaret eder.

Rüyada denizde atlayan balıklar gördüyseniz:

  • Gözünüzün kulağınızın açık olmasında fayda var.

Rüyada denizde atlayan balıklar görmek sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada denizde atlayan balık görmek kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, satışlarının ya da üretiminin artacağına, kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine delalettir.

Rüyada at ve balık görmek maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına rivayet eder.

Rüyada balık ve at görmek üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği , mutluluğundan olacağına, maddi sıkıntıların biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağ atıp balık tutmak elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine işarettir.

Rüyada atlayan balık görmek büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına, kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine delalettir.

Rüyada akvaryumdan atlayan balık görmek huzur bulacağına, güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizden at çıktığını görmek alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments