Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akvaryumdan atlayan balık görmek

Rüyada akvaryumdan atlayan balık görmek

Rüyada akvaryumdan atlayan balık görmek zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, çok sıkıntı çekeceğine, kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, tatsızlıkların sona ereceğine, artık hayatının bir düzene gireceğine işarettir.

Rüyada akvaryumdan atlayan balık gördüyseniz:

  • Bir toplantıda ya da bir eğlencede bulunmanız olasıdır.

Rüyada akvaryumdan atlayan balık görmek uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına yorulur.

Rüyada akvaryumda kırmızı balık görmek başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine rivayet eder.

Rüyada akvaryumdaki balığın öldüğünü görmek zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada akvaryumda yavru balık görmek geçiminin zor hale geleceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına alamet eder.

Rüyada akvaryum balıklarına yem vermek bir sebeple rüyalarının da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına, kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına yorulur.

Rüyada akvaryumda ölmüş balık görmek çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda rüya sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına alamet eder.

Rüyada akvaryum balık tutmak değerli gayrimenkullere sahip olunacağına, daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına işaret eder.

Rüyada turuncu akvaryum balığı görmek borcunun kalmayacağına, kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments