Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada at ve balık görmek

Rüyada at ve balık görmek

Rüyada at ve balık görmek bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, neşesini kaybedeceğine, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına, çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada at ve balık gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz insanların size olan ilgileri sizi mutlu edebilir.

Rüyada ağ atıp balık tutmak kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına delalet eder.

Rüyada denizde atlayan balık görmek korkulan bir durumla karşılaşılacağına, çok başarılı bir kariyere sahip olmaya, anne ya da baba ile ters düşüleceğine yorulur.

Rüyada balık ve at görmek emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına inanılır.

Rüyada at ve balık görmek parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada denizde atlayan balıklar görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, o arkadaşından büyük yardımlar alacağına, yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada akvaryumdan atlayan balık görmek ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine inanılır.

Rüyada atlayan balık görmek hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada atla konuştuğunu görmek büyük başarılara imza atacağına, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments