Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atlayan balık görmek

Rüyada atlayan balık görmek

Rüyada atlayan balık görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, hane içine ay doğacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine, böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine tabir olunur.

Rüyada atlayan balık gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler para akışınızı zorlayacak etki yapabilir veya siz yardım için para harcayabilirsiniz.

Rüyada ağ atıp balık tutmak umduğunu bulamayacağına, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada denizde atlayan balık görmek işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, çok hayırlı işlere imza atacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına yorulur.

Rüyada balık ve at görmek küskünlük yaşanacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine tabir olunur.

Rüyada akvaryumdan atlayan balık görmek kazancının hiç azalmayacağına, istediği arabaya bineceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına yorulur.

Rüyada atlayan balık görmek rahatsızlık duyulacağına, onu isyan noktasına getireceğine, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine tabir olunur.

Rüyada at ve balık görmek kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine işaret eder.

Rüyada denizde atlayan balıklar görmek yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine yorulur.

Rüyada sarı renkli at görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, çok rahat bir döneme gireceğine, yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments