Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde adam kurtarmak

Rüyada denizde adam kurtarmak

Rüyada denizde adam kurtarmak sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına, orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına, o işi canlandıracağına, bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine alamet eder.

Rüyada denizde adam kurtarmak gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım etmek veya belli bir amaç için çalışmak size iyi gelebilir.

Rüyada denizde adam kurtarmak iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, kederlerinin son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizden adam kurtarmak kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine, sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada yangından adam kurtarmak sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Rüyada adam kurtarmak yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına, sorunların kalmayacağına delalettir.

Rüyada selden adam kurtarmak mücadeleden vazgeçmeyeceğine, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına işaret eder.

Rüyada suda adam kurtarmak işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına alamet etmektedir.

Rüyada denizde boğulan çocuğu kurtarmak insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına, işlerin yakın zamanda bozulacağına, güzel ve yaşanılır hale geleceğine işarettir.

Rüyada denizde birini kurtarmak hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, kendisinin sonuçtan mutlu olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments