Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deniz suyunda yüzmek

Rüyada deniz suyunda yüzmek

Rüyada deniz suyunda yüzmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine ve borçlarından bu sayede kurtulacağına, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına, yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, başarılı adımlar atılacağına, sağlam bir kariyer edineceğine, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine tabir olunur.

Rüyada deniz suyunda yüzmek gördüyseniz:

  • Hangi seçimi yapacağınız size kaldı, kolay gelsin.

Rüyada deniz suyunda yüzmek yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine, aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine rivayet eder.

Rüyada temiz deniz suyunda yüzmek çok zor günler geçirileceğine, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, zorlukları atlatacağına işaret etmektedir.

Rüyada biriyle denizde yüzmek çok kötü günler geçireceğine, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına işarettir.

Rüyada denizde korkarak yüzmek yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, şansının geri döneceğine, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok berrak denizde yüzmek bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine işaret eder.

Rüyada kışın denizde yüzmek iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada elbiseyle denizde yüzmek kısmetlerinin bol olacağına, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına tabir olunur.

Rüyada denizde simitle yüzmek ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments