Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizin altında kalmak

Rüyada denizin altında kalmak

Rüyada denizin altında kalmak ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin gerileyeceğine, günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına, aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine, aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada denizin altında kalmak gördüyseniz:

  • Hemen her şeyi gereğinden çok abartma eğilimlerindesiniz.

Rüyada denizin altında kalmak yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada deniz dalgalarının altında kalmak üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada deniz dalgası altında kalmak haneye dertlerin gireceğine , aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına yorulur.

Rüyada deniz suyu altında kalmak hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına, parasız kalmaya delalet eder.

Rüyada deniz dalgasının altında kalmak önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, gittikçe çıkmaza düşeceğine işarettir.

Rüyada deniz altında kalmak iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına, rüya sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına delalet etmektedir.

Rüyada arabanın altında kaldığını görmek yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada traktörün altında kalmak rakiplerini arkasında bırakacağına, elinin sıkışacağına, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments