Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anahtar olduğunu görmek

Rüyada anahtar olduğunu görmek

Rüyada anahtar olduğunu görmek durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, zengin bir hayat süreceğine, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine, çok ünlü bir kişi olacağına, uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada anahtar olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı iş veya girişimlerinizde size yardım edebilecek kişilerle bağlantı kurabilirsiniz.

Rüyada kaybettiğin anahtarı bulmak kişinin daha çok kazanacağına, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kelepçe anahtarı görmek dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine, sermayenin harcandığına değeceğine, şansın yüzüne güleceğine inanılır.

Rüyada cebinde anahtar görmek maddi ve manevi olarak güçleneceğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada anahtarlık bulmak yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, günü birlik tatillere çıkacağına, kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada yeşil anahtarlık görmek rüya sahibinin muradına ereceğine, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, büyük kayıplara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada gümüş anahtar görmek çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinden anahtar almak keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına, huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına işarettir.

Rüyada anahtar göbeği görmek zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments