Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anahtar asmak

Rüyada anahtar asmak

Rüyada anahtar asmak yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, ödemelerini yapamaz hale geleceğine, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anahtar asmak gördüyseniz:

  • Bir karar vermeniz gerekiyor, ya mesafe koyup uzaklaşacaksınız ya da pes edip, daha diplomatik davranacaksınız.

Rüyada anahtar asmak olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine inanılır.

Rüyada dışarıya çamaşır asmak mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına işaret eder.

Rüyada çamaşırları asmak başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına rivayet eder.

Rüyada yıkanmış çorap asmak güzel bir bayanla evlilik yapacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine ve kararlaştırılan noktaya ulaşmak için birçok kişi ile işbirliği yapılacağına inanılır.

Rüyada beyaz iç çamaşırı asmak işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada evine perde asmak büyük bir karamsarlığa kapılacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada afiş asmak maddi imkânlarının artacağına, haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine tabir olunur.

Rüyada yatak çarşafı asmak bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments