Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deniz kenarında uyumak

Rüyada deniz kenarında uyumak

Rüyada deniz kenarında uyumak yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine, ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına, aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına, işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, maddi gücünü kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada deniz kenarında uyumak gördüyseniz:

  • Yani ev hayatınızda ummadığınız değişiklikler olabilir.

Rüyada deniz kenarında uyumak işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada su kenarında uyumak zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine rivayet eder.

Rüyada yol kenarında uyumak kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, ailesini hem gururlandıracağına işarettir.

Rüyada uçurumun kenarında uyumak illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine delalet eder.

Rüyada göl kenarında uyumak çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dere kenarında uyumak sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına tabir olunur.

Rüyada uçurum kenarında uyumak sıkıntıdan kurtulacağına, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine delalettir.

Rüyada deniz kenarında ev satın almak kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına, para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments