Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deniz kayalıkları görmek

Rüyada deniz kayalıkları görmek

Rüyada deniz kayalıkları görmek parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına, yüzünün de yerlere düşeceğine, rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, sahip olacağı hayattan da memnun olacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, evindeki huzurun bozulacağına alamet eder.

Rüyada deniz kayalıkları gördüyseniz:

  • Belli başlı hedeflerinize ulaşabilmenize faydası dokunabilecek beklenmedik gelişmeler veya faydalı durumlar yüzünü gösterebilir.

Rüyada kayadan denize atlamak huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, rüya sahibinin her zaman en iyisi olacağına inanılır.

Rüyada denizde kayalıklar görmek haneden birinin ayrılacağına, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, amaçlarına ulaşmaya alamet etmektedir.

Rüyada denizde kaya görmek sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine, yaşanan maddi problemlerin artacağına, çok büyük başarılara imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizin içinde kaya görmek askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına delalettir.

Rüyada denizde kayalar görmek girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizin ortasında kaya görmek çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına işaret eder.

Rüyada kayalıklı deniz görmek üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine delalettir.

Rüyada deniz kayalık görmek kazanç ve kar getireceğine, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments