Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deniz kayalık görmek

Rüyada deniz kayalık görmek

Rüyada deniz kayalık görmek elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına, hayırlı bir karar verileceğine, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada deniz kayalık gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin sizi seçip seçmeyeceğini düşünmek yerine, sizin onlarla hareket etmek isteyip istemediğinizi bulmanız gerekiyor.

Rüyada deniz kayalıkları görmek kazançtan yana kara geçeceğine, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına işaret eder.

Rüyada denize kaya atmak çok büyük başarılar elde edeceğine, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine delalet eder.

Rüyada deniz kaya görmek üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, sorunların ve engellerin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada kayalıktan denize düşmek kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine, yaşadıklarından ötürü çok stres ve baskı altında kalacağına rivayet eder.

Rüyada kayalıktan denize atlamak ün yapmayı başaracağına, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına delalettir.

Rüyada kayalıklı deniz görmek rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına, elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına rivayet eder.

Rüyada deniz kayası görmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deniz kenarında kayalık görmek güzel ve olumlu haberler alacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, işlerinin günden güne açılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments