Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde kayalar görmek

Rüyada denizde kayalar görmek

Rüyada denizde kayalar görmek yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına, hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına yorulur.

Rüyada denizde kayalar gördüyseniz:

  • Küçük başarılar sizi tatmin etmiyor.

Rüyada deniz kenarında kayalıklarda oturmak hayalkırıklığı yaşayacağına, bereketin ve verimin hâkim olacağına, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kayalık denize girmek üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine, iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada deniz ve kayalar görmek karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizde kaya görmek hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, gelirinin eksileceğine, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına delalet eder.

Rüyada deniz kayalık görmek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine işaret eder.

Rüyada deniz kayası görmek çok daha büyük adımların atılacağına, sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine işaret eder.

Rüyada kayalık ve deniz görmek meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kayalıklardan denize düşmek haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına, fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments